Spesialister på ventilasjonsrens

Ventilasjonsrens

ProRens er opptatt av et rent inneklima med god luftkvalitet fordi vi vet at inneklimaet påvirker din helse, produktivitet og trivsel. 

Et dårlig inneklima har mange konsekvenser.
Det forverrer plagene for de med astma og allergi, og kan føre til sykdom og andre helseplager for de menneskene som er der, som hodepine, nedsatt konsentrasjon- og arbeidsevne, slapphet, tørr hud, tørre og såre slimhinner i øyne, nese og hals. 

Vi ønsker å beskytte din investering i ventilasjon fordi vi vet hvor stor kostnad det er. Med rens og vedlikehold bevarer du effektiviteten og forlenger levetiden til ditt ventilasjonsanlegg. 
Samtidig skaper du et inneklima der folk føler seg friske og trives i. 


Alle ventilasjonsanlegg behøver kontroll og vedlikehold med intervaller for å opprettholde effekten. Slurver du med dette, minsker effekten drastisk kun på noen få år og det tar ikke lang tid før du må skifte ut store deler - som igjen fører til høye kostnader du ikke ønsker. 


Vi benytter oss av markedets mest moderne teknologi slik at vi kan tilby våre kunder et utmerket resultat til en rimelig pris.
ProRens tilbyr rens og vedlikehold for alle typer ventilasjonsanlegg, og kan hjelpe deg uansett utfordring innen ventilasjon. 

Du hadde vel brydd deg om du ikke fikk puste? Du støvsuger vel minst hver uke? Men bryr deg du deg om ventilasjonskanalene? 
Nå trenger du kun å vite at ProRens eksisterer.
Kontakt oss i dag, og vi tar hånd om problemet ditt med en kostnadsfri befaring og et uforpliktende pristilbud

Lenker
"Fakta om inneklima", Norges Astma- og Allergiforbund
"Kanaler fulle av støv", Dinside.no
"Begrense brann i ventilasjonsanlegg", VVSforum.no