Spesialister på ventilasjonsrens

Rengjøring av andre ting

Våre teknologier kan brukes til så mangt. 

Blant annet for transportmidler
TOG, BUSS, T-BANE: Der kan vi rengjøre ta, vegger, perronger, rulletrapper osv. Vi kan også fjerne graffiti, olje, fett, tyggegummi, sot, tjære, betongsøl og annet uønsket belegg. Vi kan også rengjøre understell og motorer på kjøretøy. 


BILER, MOTORER: Fjerning av tectyl, olje, fett, løs lakk, støv, salt under bilen etter vinteren, motorvask, lim, overflaterust.

 

BÅTER: Her kan vi fjerne gammelt bunnstoff og groe (gelcoaten blir ikke skadet).

 

For stein, murstein, asfalt, marmor, heller, mur, betong og gårdsplasser
Her er det rask, effektiv og skånsom fjerning av mose, alger, sopp, sot, tyggegummi, maling, fett, olje, diesel og annet uønsket belegg.

Røyk og sotskader
Vi kan fjerne sot og vond røyklukt fra bygninger som er brann- eller røykskadet. Vår teknologi gjør det mulig å trenge inn i kriker og kroker som kan være umulig å fjerne manuelt.

Soppsanering
Vi kan fjerne og desinfisere sopp, mugg og bakterier meget raskt. Soppsporer blir fjernet, og med tørris fjerner man også lukten.

Tyggegummi og graffiti
Tørristeknologien kan enkelt fjerne tyggegummi fra de fleste overflater. Det er også en effektiv måte for å fjerne graffiti, samt at det fint kan utføres på vinterstid.

For storkjøkken, toaletter og dusjrom
Vi kan fjerne matrester, fett, olje, komfyrer, avtrekksvifter, ventiler/ventilasjon osv. Samt at vi kan rense toalettrom, toaletter og fliser. Vi kan også rense fliser på vegg og gulv, samt fjerne kalkbelegg og såperester.

For el.skap og diverse
For el.skap med strøm kan vi enkelt fjerne støv og annet skitt uten å fjerne merkelappene til elektriker på boksene. Vi kan også rengjøre gressklippere, traktorer, motorer etc.

Våre teknologier kan brukes til en rekke andre ting. Dette er kun noen eksempler for å vise fleksibiliteten og bredden i hva vi kan rengjøre. Ta kontakt om du tror vi kan hjelpe deg.