Spesialister på ventilasjonsrens

Samarbeidspartnere

Vi har etablert en del gode samarbeidspartnere med mange år i ulike bransjer. Sammen utgjør vi et sterkt team som skal gi deg den beste kompetansen, de beste prisene og det beste resultatet.

TEINNOVA International

Teinnova er et verdensomspennende selskap etablert i Spania. Teinnovas mål er å tilby verdensmarkedet løsninger på rengjøringsproblemer som det enda ikke finnes en løsning på. Selskapet opererer i blant annet Russland, USA, Storbritannia og også i Midtøsten.

KLM Miljø AS

KLM Miljø har over 15 års erfaring innen høytykkspyling og håndtering av flytende avfall. De opererer i Oslo, Akershus, Hedmark og Oppland. KLM Miljø er ansvarsbevisste i forhold til miljø og med sin kompetanse og kapasitet er de en stabil samarbeidspartner.

           

 

 

Blast-it AS

Blast-it har i mange år jobbet med industrirengjøring og overflaterens. Med sine teknologier og løsninger får du arbeidet gjort miljøvennlig og kostnadseffektivt. De holder til i Rogaland og Akershus, men tilbyr sine tjenester over hele Østlandet.

         

Oslo Flytt og Vask AS

Oslo Flytt og Vask er relativt ferske i bransjen, men med deres ansatte, service og metoder kan de tilby deg den beste løsningen innen renhold- og flyttetjenester. De holder til i Oslo, men kan utføre oppdrag over hele Østlandet.